Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Kudu Piye - Lyrics

Aku kudu piye maneh, kabeh kabeh salah
Neng ngarepmu, aku ra mbejaji
Saben dino aku mek gor, iso ngelek idu
Nahan loro ati, aku keronto ronto

Nuruti maumu, nggarai aku ngelu, pusing kepalaku
Banyak permintaanmu gak jelas gak bermutu
Aku terbelunggu

Rono rene salah, malah dadi masalah, gawe ati gelisah
Gak pernah mau ngalah, selalu marah marah
Malah ngajak pisah

Aku kudu piye kudu piye
Njalokmu kepiye kepiye
Opo dewe mending pisah wae
Saben dino mek gor padu wae

Njalokmu kepiye kepiye
Karep mu kepiye
Lek ra cocok ojo diterusne
Wes cukup sak mene hubungane
Ojo diterusne

Lek koyok ngene, mending aku balek wae
Neng omae wong tuoku, mending urep dewe dewe,
Yen koyo ngene, pacen iki wes dalane
Ojo ngasi mbok sesali, aku lunggo goro goro kowe

Aku kudu piye, kudu piye
Njalokmu kepiye kepiye
Opo dewe mending pisah wae
Saben dino mek gor padu wae

Njalokmu kepiye kepiye
Karep mu kepiye
Lek ra cocok ojo diterusne
Wes cukop sak mene hubungane
Ojo diterusne

Lek koyok ngene, mending aku balek wae
Neng omae wong tuoku, mending urep dewe dewe,
Yen koyo ngene, pacen iki wes dalane
Ojo ngasi mbok sesali, aku lunggo goro goro kowe

Aku lungo, goro goro kowe
Aku lungo, goro goro kowe
Aku lungo, goro goro kowe

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls