Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Kangen Setengah Mati - Lyrics

kerlap kerlip lintang ono ring awang awang
ngengetaken isun rikolo ambi riko
semilire angin ono ring wayah wengi
nambahi sepine ati hang magih dewekan

kerlap kerlip lintang ono ring awang awang
ngengetaken isun rikolo ambi riko
semilire angin ono ring wayah wengi
nambahi sepine ati hang magih dewekan

duh nelongo rasane ati
pengen ketemu tapi sing biso
koyo dene mongso ketigo
ngarepno banyu udan teko

kangen iki setengah mati
mung riko hang biso nambani
sayang riko sak iki nong ngendi
wes suwe sun ngenten ngenteni

kerlap kerlip lintang ono ring awang awang
ngengetaken isun rikolo ambi riko
semilire angin ono ring wayah wengi
nambahi sepine ati hang magih dewekan

duh nelongo rasane ati
pengen ketemu tapi sing biso
koyo dene mongso ketigo
ngarepno banyu udan teko

kangen iki setengah mati
mung riko hang biso nambani
sayang riko sak iki nong ngendi
wes suwe sun ngenten ngenteni

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls