Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Lyrics

Rembulan ing wengi tansah hanyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan bisa nglalekke
Yekti kangmas ora ana liyane

Tatapan netramu nembus ning atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Lyrics continue below...

Don't want to see ads? Subscribe now

Hawa ning jero batin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo kangmas, atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan

Tatapan netramu nembus ning atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Hawa ning jero batin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo kangmas, atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan

Hawa ning jero batin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo kangmas, atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan

Writer(s): laoneis

Don't want to see ads? Subscribe now

Features

API Calls