Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Lyrics

Adem e angin wengi
Ra mampu nambani panas e neng ati
Atiku mbok gawe loro
Amergo kuciwo
Tresnoku mbok paro
Ora nyongko kowe tego tenan
Nglarani aku seng njogo tenanan

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti besar cinta
Yang telah ku beri
Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang tlah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Lyrics continue below...

Don't want to see ads? Subscribe now

Pancene aku seng kleru
Raiso ngerteni karepe atimu
Nasib e wong ora duwe
Ono ne mung ngalah
Lan disepeleke
Ora nyongko kowe tego tenan
Nglarani aku seng njogo tenanan

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti besar cinta
Yang telah ku beri
Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang tlah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Pancene aku seng kleru
Raiso ngerteni karepe atimu
Nasib e wong ora duwe
Ono ne mung ngalah
Lan disepeleke
Ora nyongko kowe tego tenan
Nglarani aku seng njogo tenanan

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti besar cinta
Yang telah ku beri
Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang tlah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Aku lungo ora mergo tego
Nanging aku wes njogo lan wes upoyo
Ben ra sio sio
Meski akhire koyo ngene
Aku mileh mlaku dewe
Mugo bener pilihanku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku

Don't want to see ads? Subscribe now

Features

API Calls