Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Terminal Giwangan - Lyrics

Rasane ora karuan ning ngati loro tenan
Cinta mati ku kau anggep dolanan
Ji, ro. Ji, ro, lu, pat. Ye, ye, ye, ye!
Come on Terminal Giwangan ninggal janji
Are you ready? Singing, go!

Biasane jam semene wes ngabari
Nanging tekan saiki HP ku durung muni
Biasane jedal-jedul nengarepku
Nanging dino-dino iki menghilang bagai butiran debu

Aku mung koyo Terminal Giwangan
Mung tok nggo sambat
Tok nggo istirahat

Rasane ora karuan ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan.
Pengen opo tak turuti lehku lembur telungwengi
Udu kui maksudku mbokyo ngerteni

Lungguh nyenuk nang arepan ngedep kopi
Ngenteni kabarmu dek kok le nganyelke ati
Banjur tak kirimi BBM "apa kabar sayang?"
"Lagi ngopo?" "karo sopo?" malah radiwoco

Oalah dek anggepmu aku iki sopo?
Bojomu dek! Aku iki bojomu!
"Ngopo?" jawabmu gawe aku tambah nestopo
Sue ora jamu ketemu pisan gawe gelo

Aku mung koyo Terminal Giwangan
Mung tok nggo sambat
Tok nggo istirahat

Rasane ora karuan ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan
Pengen opo tak turuti lehku lembur telungwengi
Udu kui maksudku mbokyo ngerteni

Rasane ora karuan ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan
Pengen opo tak turuti lehku lembur telungwengi
Udu kui maksudku mbokyo ngerteni

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls