Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Konco Tekan Mati - Lyrics

rasah nangis mergo tresno
ning sandingmu ono konco
rasah dipeksake sak tekane wae

opo maneh perasaan ora kudu gayuh lintang
diloske wae nadyan roso kabotan
kekancan kudu wani dadi siji
paseduluran nganti tekane mati

ngalor ngidul ngulon ngetan wis nganti sewulan awakmu miker ne wedokan
sing mbok ceritake kok gedek-gedeke
nanging awakmu malah dadi isin mergo ditinggalke

hei bro malah koyo karo sopo wae
aku ra bakal piye-piye
pancen mung isane mung iso ngrungoke
tapi sitik sitik aku bakalan ngenei solusine

siji loro telu rungokno omonganku
papat limo enem sopo reti gawe ayem
pitu wolu songo rasah nangis mergo tresno
sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas

rasah nangis mergo tresno, ning sandingmu ono konco
rasah dipeksake sak tekane wae
opo maneh perasaan ora kudu gayuh lintang
diloske wae nadyan roso kabotan

kekancan kudu wani dadi siji
paseduluran nganti tekane mati

pancen konco tekan mati larang regane, raiso dirupiahke
jarang ditemoni tur mesti ngangeni
walaupun tibo tangis susah seneng selalu menemani

mending miker utang dari pada wedokan
mending karo konco daripada mung edan
rokok entek rasah bingung kur gari cupitan
opo maneh duit tambah wis jelas entuk utangan

siji loro telu rungokno omonganku
papat limo enem sopo reti gawe ayem
pitu wolu songo rasah nangis mergo tresno
sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas

rasah nangis mergo tresno, ning sandingmu ono konco
rasah dipeksake sak tekane wae
opo maneh perasaan ora kudu gayuh lintang
diloske wae nadyan roso kabotan
rasah nangis mergo tresno, ning sandingmu ono konco
rasah dipeksake sak tekane wae
opo maneh perasaan ora kudu gayuh lintang
diloske wae nadyan roso kabotan
kekancan kudu wani dadi siji
paseduluran nganti tekane mati

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls