Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Tewas Tertimbun Masa Lalu - Lyrics

Kowe tau ning uripku...
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge...
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan...
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan...
Tresnaku ra bakal ilang...
Sayang...
Duh kowe cah ayu isih urip ono ning atiku
Aku raiso lilo lungomu ra bakal tak tompo
Koyo gedening ombak segoro ning laut kae
Pesisir pasir putih sing tau dadi seksine
Nalikone iseh urip madep mantep bebarengan
Janji-janji palsumu saiki dadi kenangan
Putih-putih rembulan, padang-padange lintang
Tiada yang lain cintaku untukmu sayang
Aku ra iso lali, udan grimis sing dadi seksi
Durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blenjani
Kowe tau ning uripku...
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge...
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan...
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan...
Tresnaku ra bakal ilang...
Sayang...
Saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
Janji jaman semono kowe bakal prasetyo
Aku ra iso lilo, sampeyan medot tresno
Manut karep wong tuo, nggandeng lanangan liyo
Loro rasane ati sampeyan ingkar janji
Mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli
Mung siji dongaku kowe bali marang awakku
Bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku
Aku ra iso lali, udan grimis sing dadi seksi
Durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blenjani
Kowe tau ning uripku...
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge...
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan...
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan...
Tresnaku ra bakal ilang...
Sayang...
Kowe tau ning uripku...
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge...
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan...
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan...
Tresnaku ra bakal ilang...
Sayang...
Kowe tau ning uripku...
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge...
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan...
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan...
Tresnaku ra bakal ilang...
Sayang...

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls