Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Remuk Ati - Lyrics

Dek rungokno jerit tangise ati iki
Greges ra karuan jebul sliramu mblenjani
Dek rasakno loro atiku kepati-pati
Yen kelingan janji tresnomu tekane mati

Kowe teko gowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Tresnomu tak labuh ning segoro

Roso sayangku uwes mati
Ajur dadi remukan hati
Ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
Lorone jarem ning jero dodo
Mergo ati wes ilang roso
Luweh becik aku lungo

Paribasan rogoku tak rewangi ngemboro
Jebul lamis tresnomu ra iso dipercoyo
Pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
Tatune loro setia ki kuciwo

Kowe teko gowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Tresnomu tak labuh ning segoro

Roso sayangku uwes mati
Ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
Lorone jarem ning jero dodo
Mergo ati wes ilang roso
Luweh becik aku lungo

Mas kang mas sepurane yen aku ninggalke
Tresno suci sliramu amergo kahanane
Mas kang mas lorone atimu tak rungokke
Nanging wong tuo ku ora ngijinke

Kowe teko gowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Tresnomu tak labuh neng segoro

Roso sayangku uwes mati
Ajur dadi remukan hati
Ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
Loro neng jarem ning jero dodo
Mergo ati wes ilang roso
Luweh becik aku lungo

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls