Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Korban Katresnan - Lyrics

ciri-ciri mantan yang getun (takon kabar, takon kabar)
siji, takon kabar (yeee)
kedua, ngomong kangen pengen ketemu (huuu)
ke three, khamu ngejak huwe holan (lololololololo)

rosone tresno iki wis ilang
ibarat kembang kabur kanginan
gede ombak nabrak karang
jembar ati nompo kasunyatan
aku iso gawe luweh loro
ketimbang batinku kesikso, aku lungo

pangapurane ora iso mbaleni tresno
ketimbang atiku mati alus, keloro-loro

ilang roso katresnan, sak ikine dadi kenangan
ibarat godong garing sing kabur kanginan
atiku remuk ra karuan (lololololololo)

ati lan batin iki ora iso tok apusi
aku ngampet loro ning njero dodo
atiku jembar koyo segoro

ikhlasno aku nggandeng wong liyo
roso sayange ora nggawe loro
wes rasah nangis, wes rasah ngemis
cukup smne iki dalane
eman-eman kasih sayangku, eman-eman lehku setia
getun kui tibo mburi

pangapurane ora iso mbaleni tresno
ketimbang atiku mati alus, keloro-loro

ilang roso katresnan, sak ikine dadi kenangan
ibarat godong garing sing kabur kanginan
atiku remuk ra karuan (lololololololo)
ati lan batin iki ora iso tok apusi
aku ngampet loro ning njero dodo
atiku jembar koyo segoro

ilang roso katresnan, sak ikine dadi kenangan
ibarat godong garing sing kabur kanginan
atiku remuk ra karuan (lololololololo)
ati lan batin iki ora iso tok apusi
aku ngampet loro ning njero dodo
atiku jembar koyo segoro

Writer(s): SALASAR ERIC

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls