Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Kimcil Kepolen - Lyrics

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja, ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere?
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok koe bedo karo aku iki?
Opo aku salah nek aku tresno koe?
Po pendak dino atimu enenge gelisah

Mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo sak iki tresno enenge gor bondo
Menang rupo kalah rupo aku ora popo

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja, ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere?
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
Koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Jaremu nek ra FU, koe ora I love you
Jaremu nek ra ninja, koe ora cinta
Nanging pie meneh, aku wong ra nduwe
Kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja, ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere?
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Yonek koe ra iso trimo opo enenge
Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
Pancen koe konco neng atimu wuto
Menang rupo moto bondo kui pancen koe

Aku wes ra betah ngrasake sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso biso nek koe ora iso
Atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja, ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere?
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja, ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere?
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls