Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Kesandung Masa Lalu - Lyrics

Wes lilakno aku kangmas
Wes cukup lalekno

Tresna iki ora bakal bisa tak baleni dadi siji
Aku kesandung, masa lalu
Ceritane, aku lan sliramu
Neng Parangtritis iki kowe mblenjani janji
Apa ora eling, biyen kowe karo aku
Ngukir tresna, sak gedhene, langit biru
Separuh raga iki, mung kanggo awakmu
Cerita iki, bakal tak kenang neng masa lalu
Parangtritis ninggal janji
Sing dadi seksine tresna
Nalikane tok ucapke
Sumpah janji tekan mati
Siji-sijine mung rika
Mboten enten sing liyane
Rasa lara ati iki cukup tak rasakke dhewe
Ngenes batinku,
Lara atiku,
Mesakno aku,
Aduh mesakno aku
Aku kesandung, masa lalu
Ceritane, aku lan sliramu
Neng Parangtritis iki kowe mblenjani janji
Apa ora eling, biyen kowe karo aku
Ngukir tresna, sak gedhene, langit biru
Separuh raga iki, mung kanggo awakmu
Cerita iki, bakal tak kenang neng masa lalu
Mantep mlayu kesandung watu
Kok yo tega ninggal aku
Kowe gandeng priyo brewu
Cukup mesem emot nesu
Rumangsamu aku kuat
Nahan luka paling berat
Ati muntap pengen ndupak
Bojomu tak gawe wafat
Kembalilah sayang, aku ingin duduk di pelaminan
Aku dan kamu, menjadi kita
Jangan sampai ada, orang ketiga
Aku kesandung, masa lalu
Ceritane, aku lan sliramu
Neng Parangtritis iki kowe mblenjani janji
Masa lalu kita, begitu sangat indahnya
Kita ucap, janji suci, sehidup semati
Tapi maafkanlah sayang
Ku akhiri cerita kita
Kenanglah aku, dihatimu
Selamanya jadi masa lalu
Apa ora eling, biyen kowe karo aku
Ngukir tresna, sak gedhene, langit biru
Separuh raga iki, mung kanggo awakmu
Cerita iki, bakal tak kenang neng masa lalu
Yen pancen dalane, aku kudu piye
Tanpa lara, rasa tresna
Tak ikhlasne insyaallah lila

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls