Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Cinta Jauh Dimato - Lyrics

Opo garise urip kudu pisahan
Tresnaku lan tresnamu ra keturutan
Nyandhing temahing bojo ra kelaksanan
Opo garise urip kudu pisahan
Ojo cilik atimu aku ngugemi
Sumpah prasetyo iki tulus lan suci
Senadyan aku pisah ra bakal lali
Ojo cilik atimu aku ngugemi
Lungaku mung golek pakaryan
Kanggo sangu bebrayan
Ing ati iki sayang
Ora medot katresnan
Dongaku ugo angenteni, Gusti paring rejeki
Ing ati iki, Kangen enggalo bali
Nadyan aku ing monco, Ra megat tresno
Tresnaku mung sliramu, Ra bakal liyo
Bebarengan nggondeli sumpah prasetyo
Mugo dadiyo jodho ing saklamiyo
Opo garise urip kudu pisahan
Tresnaku lan tresnamu ra keturutan
Nyandhing temahing bojo ra kelaksanan
Opo garise urip kudu pisahan
Ojo cilik atimu aku ngugemi
Sumpah prasetyo iki tulus lan suci
Senadyan aku pisah ra bakal lali
Ojo cilik atimu aku ngugemi
Lungaku mung golek pakaryan
Kanggo sangu bebrayan
Ing ati iki sayang
Ora medot katresnan
Dongaku ugo angenteni, Gusti paring rejeki
Ing njero ati iki, Kangen enggalo bali
Nadyan aku ing monco, Ra megat tresno
Tresnaku mung sliramu, Ra bakal liyo
Bebarengan nggondeli sumpah prasetyo
Mugo dadiyo jodho ing saklamiyo
Mugo dadiyo jodho ing saklamiyo

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls