Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Lozonjare - Lyrics

Ah të kujtohet kur më thoje ti,
s'do të dua dikë tjetër do të dua vetëm ty,
ah s'më besohet si ndryshove ti,
unë i humbur dhe i vetëm,
shkruaj këngë vetëm për ty.

Pse nuk më flet kur më shikon ah moj lozonjare,
zemrën ma vret nuk më kupton,
dhe unë çmendem fare,
pse nuk më flet kur më shikon ti moj lozonjare,
natën gjumi nuk më zë se më çmende fare,
natën gjumi nuk më zë se më çmende fare.

Sot përballë meje në një tavolinë,
kërkon të më shmangesh mua,
gotën me një frymë e pi,
pres të largohesh gotën ta marr unë,
se aty janë buzët e tua,
buzët që i dua shumë.

Pse nuk më flet kur më shikon ah moj lozonjare,
zemrën ma vret nuk më kupton,
dhe unë çmendem fare,
pse nuk më flet kur më shikon ti moj lozonjare,
natën gjumi nuk më zë se më çmende fare,
natën gjumi nuk më zë se më çmende fare.

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls