Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Wedi Karo Bojomu - Lyrics

Hatiku yang resah takkan bisa tenang
Sebelum ku dengar indah suaramu
Tak sabar hatiku ingin menelfonmu
Tapi aku wedi karo bojomu

Salahkah diriku bila merindukanmu
Sedangkan Kau di sana juga merindukanku
Walaupun ku tahu kau ada yang memiliki
Tapi cintaku tetaplah untukmu

Ingin ku sms an wedi karo bojomu
Pengen telpon-telponan wedi karo bojomu
Pengen ku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi

Pengenku ketemuan wedi karo bojomu
Pengen kangen-kangenan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno di lereni
Nanging aku wedi, wedi karo bojomu
Wedi karo bojomu wedi karo bojomu

Salahkah diriku bila merindukanmu
Sedang Kau di sana juga merindukanku
Walaupun ku tahu kau ada yang memiliki
Tapi cintaku tetaplah untukmu

Pengenku sms an wedi karo bojomu
Pengen telpon-telponan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi

Pengenku ketemuan wedi karo bojomu
Pengen kangen-kangenan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi

Pengenku sms an wedi karo bojomu
Pengen telpon-telponan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi

Pengenku sms an wedi karo bojomu
Pengen telpon-telponan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi
Wedi karo bojomu
Wedi karo bojomu
Wedi karo bojomu

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls