Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Lele Diwedangi - Lyrics

nong endi nggoleti kembang ati
hang wis ilang ngowo welase roso
saiki mung impenan

kegowo iline banyu wayah banjir
saiki sun welas gok riko nyingkreh
sun anti anti tekane riko kembange ati
ubahe suket ring latar gawe sun kemesar

teko-o teko-o merene
sawangen tulien isun koyo lele diwedangi
isun saiki riko tinggal
wayah welas ring ati wes kadung mekar

isun saiki riko petal
opo sing rumongso riko hang nandur wowo
apuwo saiki isun hang ngundoh loro
sun anti anti tekane riko kembange ati
ubahe suket ring latar gawe sun kemesar

teko-o teko-o merene
sawangen tulien isun koyo lele diwedangi
isun saiki riko tinggal
wayah welas ring ati wes kadung mekar

isun saiki riko petal
opo sing rumongso riko hang nandur wowo
isun saiki riko tinggal
wayah welas ring ati wes kadung mekar

isun saiki riko petal
opo sing rumongso riko hang nandur wowo
apuwo saiki isun hang ngundoh loro
opo sing rumongso riko hang nandur wowo
apuwo saiki isun hang keloro

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls