Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Aku Cah Kerjo - Lyrics

bebasan nunggu mongso rendeng
anggonku leh ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki
dek yen pancen tresno ku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro
mas lungoku ra geget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro loro
mas tresnoku mung siji kowe
langit bumi kang dadi saksine
yen neng ati ra ono wong lanang liyo
kowe ra sah sok mutusi
aku ra neng endi endi
aku lungo amung golek rejeki

Similar Artists

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls