A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Related Tags

Електро култура е соло проект зад кој стои Владимир Муратовски Диво - панкер, социјален поет од скопскиот асфалт и неуморен хроничар на македонската андергрануд сцена речиси три децении.

Во средината на 90тите со помош на неговиот пријател Зоки Агресор во домашни услови го снима албумот „Мировна порака“ кој светлината на денот ќе ја здогледа дури десетина години подоцна. Уште една деценија подоцна, конечно ќе се случи и неговиот прв соло концерт.

Top Tracks

Similar Artists

Don't want to see ads? Subscribe now

Don't want to see ads? Subscribe now

Top Listeners

People Listening Now

API Calls