Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Hayam Ti Bandung - Lyrics

Nu montok hayam Bandung
Peuting leupas ti kandang
Tuluy kukulunuan
Karesepna ngarenyohan
Hei ...
Ka jalu nu teu uyahan

Nu montok hayam Bandung
Mun ku jaluna dibintih
Bungah kabina-bina
Lenjeh kabina-bina
Hei ...
Jeung rido dikukumaha

Keketok hayam montok wedak medok
Kuak-keok bari nyantok
Dijamin moal kapok, eh si koplok
Keketok hayam montok bari camberok
Bulu kusut panon beureum
Rancucud bati ngeueum

Nu montok hayam Bandung
Lamun panon poe hudang
Gancang balik ka kandang
Sanajan bari kareunang senang

Keketok hayam montok wedak medok
Dianting, digelung, dikabaya di tikungan Tamblong
Keketok hayam montok bari camberok
Dibejaan dielingan teu ngagugu
Dasar koplok

Nu montok hayam Bandung
Mun ku jaluna dibintih
Bungah kabina-bina
Lenjeh kabina-bina
Hei ...
Jeung rido dikukumaha

Keketok hayam montok wedak medok
Kuak-keok bari nyantok
Dijamin moal kapok, eh si koplok
Keketok hayam montok bari camberok
Bulu kusut panon beureum
Rancucud bati ngeueum

Nu montok hayam Bandung
Lamun panon poe hudang
Gancang balik ka kandang
Sanajan bari kareunang senang

Keketok hayam montok wedak medok
Dianting, digelung, dikabaya di tikungan Tamblong
Keketok hayam montok bari camberok
Dibejaan dielingan teu ngagugu
Dasar koplok

Writer(s): doel sumbang

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls