Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Ari Sia Saha - Lyrics

Hey ari sia saha
Beuh bisa gunta ganti rupa
Beuh bisa gunta ganti warna
Ngawilah rasa ngabagi cinta

Hey ari sia saha
Hirup siga nu hilang rasa
Sok ngobral janji jeung jalirna
Bohong kaditu kadieu

Ulah kajongjonan ngabohong jeung ngabohong
Bisi lengkah matak ti tajong jeung ti tajong
Melak ka gorengan moal jadi hade
Sabab kaduhung datangna engke

Ah aku terjebak dalam dilema
Terbagi rasa Ohhh huwooo
Aku terjebak dalam dilema
Terbagi dua

Ah aku terjebak dalam dilema
Terbagi rasa Ohh huwooo
Aku terjebak dalam dilema
Kabina bina

Hey ari sia saha
Hirup siga nu hilang rasa
Sok ngobral janji jeung jalirna
Bohong kaditu kadieu

Ulah kajongjonan ngabohong jeung ngabohong
Bisi lengkah matak ti tajong jeung ti tajong
Melak ka gorengan moal jadi hade
Sabab kaduhung datangna engke

Ah aku terjebak dalam dilema
Terbagi rasa Ohhh huwooo
Aku terjebak dalam dilema
Terbagi dua

Ah aku terjebak dalam dilema
Terbagi rasa Ohh huwooo,,,
Aku terjebak dalam dilema
Kabina bina,,,

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls