Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Lungiting Asmoro - Lyrics

Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh cah ayu
Ra eling dino lan wektu

Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong ayu tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho
Nanging lungiting asmoro

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls