Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Iklhas - Lyrics

Sepurane awakku wis nggawe loro
Sak jroning atimu
Sayang
Medot tresno marang sliramu
Ambyar atiku

Senadyan abot ku ngelakoni urip tanpo awakmu
Wong ayu
Nanging kabeh wis tak lilakno
Kanggo kowe

Mugo kowe biso
Anggonmu nerimo
Senadyan batin kesikso
Ati keloro loro
Mergo wis kebacut tresno

Sepurane aku wis medot tali asmoro
Nadyan ati iki wis kebacut tresno
Nanging kowe kudu ngerti atiku nelongso
Podo karo awakmu sing wis tak gawe cidro
Sak tenane abot awak iki ngelakoni
Medot tresnomu wanito sing tak tresnani
Kabeh iki demi masa depanmu wong ayu

Ora mergo luntur tresnoku di nggo sliramu

Tansah kelingan awale dewe ketemu
Hangat pelukmu nentremke atiku
Kowe sing nenangke awakku
Ngusap eluhku

Seprene jenengmu tansah ono ning ati
Ra bakal ilang kegowo wektu
Mergo yo mung kowe tresnoku
Nganti tekan matiku

Mugo kowe biso
Anggonmu nerimo
Senadyan batin kesikso
Ati keloro loro
Mergo wis kebacut tresno

Uwis tak ikhlaske
Yen pancen dalane
Kudu biso nglilakake
Tresnoku nggo kowe

Medot tresno awakmu
Nggawe remuk atiku
Senajan sak tenane aku isih tresno sliramu
Nganti aku nangis getih
Mergo ra iso nahan perih
Saben awak iki tansah isih kelingan sliramu wong ayu
Mugo awakmu biso entuk tresno sing luwih
Mergo aku udu turunane wong sugih
Sing bagus mbok tresnani
Kok dadekke pendamping
Trimo mundur timbang gawe uripmu kepontang panting

Kang mas ojo lungo
Saiki ra bakal ninggal nggo wong liyo
Mulo janji ngepribadekke kangen adikku
Sayang

Mugo kowe biso
Anggonmu nerimo
Senadyan batin kesikso
Ati keloro loro
Mergo wis kebacut tresno

Uwis tak ikhlaske
Yen pancen dalane
Kudu biso nglilakake
Tresnoku nggo kowe

Mugo kowe biso
Anggonmu nerimo
Senadyan batin kesikso
Ati keloro loro
Mergo wis kebacut tresno

Uwis tak ikhlaske
Yen pancen dalane
Kudu biso nglilakake
Tresnoku nggo kowe

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls