Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Lyrics

Rino wengi tansah kelingan
perawan ayu kalimantan
bantal guling tak sayang sayang
nganti koyo wong kedanan

Cempedhak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak ra wani kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Lyrics continue below...

Don't want to see ads? Subscribe now

Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Trenaku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun

Aduuuh pak'e mak'e aduuuh
Hatiku rindu, kangen tenanan
Kangmasku pulang, kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Aduuuh pak'e mak'e aduuuh
Hatiku rindu, kangen tenanan
Kangmasku pulang, kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Rino wengi tansah kelingan
Perawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang,
Nganti koyo wong kedanan

Cimpedak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak rawani kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Aduuuh pak'e mak'e aduuuh
Hatiku rindu, kangen tenanan
Kangmasku pulang, kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Aduuuh pak'e mak'e aduuuh
Hatiku rindu, kangen tenanan
Kangmasku pulang, kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wangi wangi banyune sabun
Takk rewangi adus kungkum
Tresnoku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun
Tak enteni yen mase purun

Writer(s): rajawali mitra music

Don't want to see ads? Subscribe now

Features

API Calls