Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Dikantun Tugas - Lyrics

Calik dina bangbarung
Anteng ngahurun barung
Nyawang anu ngalangkung
Sedih manah na nguyung

Emut ka sang panutanngantun mang bulan bulan
Lami henteu nyeratan
Wartos di medan perang
Nanging nu geulis sabar

Sarta manah na sabar
Pasrah ikhlas tur rela
Jujur sarta satia
Nyanggem lebet manahna

Aduh Engkang iraha
Tepang sakulawarga
Mulih ti medan laga
Abdi nu ngantos ngantos

Mugi pasihan wartos
Nanging Abdi teu ngartos
Engkang alat sajati
Najan urang patebih

Langgeng tetep miasih
Batin tetep pacaket
Sareng nu dipimeumeut

Similar Tracks

Similar Artists

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls