Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Suramadu - Lyrics

Opo genjeran nganti tekan bangkalan
Aq lan sliramu tansah kelingan
Tak gandeng tanganmu
Tak elus rambutmu
Gemeter rasane iki jantungku
Rasane kangenku nganti seprene
Nayatane ra gampang tak lalekake
Ra esok ra sore ra awan ra wengi
Esemu mung tansah anggodo ati
Janjimu neng treteg suramadu
Sineksenen ombak samudro kang biru
Tondo prasetyo seng mbok aturake
Tresnamu kanggo aq sak lawase
Sumpahku neng treteg suromadu
Sieneksen endahing mego kang mlaku
Roso setyo atiku kang tak tunggu
Iki ngno kabeh mung kanggo sliramu
Treteg suromadu kang endah lan esti
Ra nyoto kapan kang mas anggon ngenteni
Tresnaku tresnamu seng uwis kepati
Biso langgeng ngantio dadi siji
Back to reff

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls