Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Bunga - Bunga Cinta - Lyrics

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malik dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gede roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe laki karo aku
loro atiku atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrake mung kanggo sliramu
Gede roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe ninggal aku
Loro atiku atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salaku iki
Opo dosaku iki

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls