Playing via Spotify Playing via YouTube
Skip to YouTube video

Loading player…

Scrobble from Spotify?

Connect your Spotify account to your Last.fm account and scrobble everything you listen to, from any Spotify app on any device or platform.

Connect to Spotify

Dismiss

A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Nuk Jam Penduar - Lyrics

S'të mbaj inat
Por prap nuk e harroj ktë natë
Të pashë se një tjetër ke

Pse njëherë ti më the
Nuk do jetoj pa ty asnjë moment
Unë refuzoj që ty të fal
Unë veç kujtoj puthjen që i dhe asaj

Ref. 2x
Nuk jam penduar
Nga lotët e tua
Sikur një ditë të kthehem
Nuk do jem njësoj

E di, e di më nuk më ke
Se ti më mirë me të do jesh
Lotët tek unë nuk kanë pe
Nuk je më

Pse njëherë ti më the
Nuk do jetoj pa ty asnjë moment
Unë refuzoj që ty të fal
Unë veç kujtoj puthjen që i dhe asaj

Ref. 2x
Nuk jam penduar
Nga lotët e tua
Sikur një ditë të kthehem
Nuk do jem njësoj

E di, e di më nuk më ke
Se ti më mirë me të do jesh
Lotët tek unë nuk kanë pe
Nuk je më

Ref. 2x
Nuk jam penduar
Nga lotët e tua
Sikur një ditë të kthehem
Nuk do jem njësoj

Don't want to see ads? Subscribe now

API Calls