A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Related Tags

Оформена во 1992 год во состав од: Конан, Цац, King-Z. Потоа во текот на 1993 се придружува B.N.C.(Братучед на Conan). Пионери во андерграун хип-хоп музиката во Македонија. Има неиздаден албум од 13-14 траки, продуциран во студиото на Гоце Трпков(САФ), сниман во студиото „Палавштините на Гроздан Темелковски“ во соработка со Веле Солунчев(Скелеку Скас)…

Top Tracks

Don't want to see ads? Subscribe now

Similar Artists

Don't want to see ads? Subscribe now

People Listening Now

API Calls