È disponibile una nuova versione di Last.fm, per assicurarti un funzionamento ottimale ricarica il sito.

Data

Venerdì 25 Giugno 2010Domenica 27 Giugno 2010

Località

Ljubaniste
Struga, Macedonia

Visualizza mappa

SeatGeek

Descrizione

Цената за фестивалот чини фамозни 1000 денари. Првите 5000 посетители ќе имаат можност за бесплатен превоз до Љубаништа од сите градови на Македонија. Карта за фестивалот можете да купите на сите овластени места од 20 Мај како и на рецепција од 23 Јуни.

Дневни влезници
Дневните влезници ќе бидат достапни исклучиво на рецепција во кампот на денот на одржување, по цена од 500 ден.

Камп нараквицата е ваша лична влезница за престој во кампот и се однесува само за една особа, и ве молиме да не ја кинете или вадите затоа што вашата влезница во исто време е и билет за фестивалот!

ПРОДАЖНИ МЕСТА ВО СКОПЈЕ:

„ЈУГОТОН„
„CUSTOM PUB„
„КРУГ„
„ЛАИКА„
„БРАВО„
„LA KANA„
„ХАВАНА„

ПРОДАЖНИ МЕСТА НИЗ МАКЕДОНИЈА

„AMNESIA„ – ТЕТОВО
„LOUDNESS MUSIC„ – БИТОЛА
„КАЛАБАЛАК„ – СТРУГА
„ДОМ НА МЛАДИ„ – ШТИП
„АГОРА„ – КУМАНОВО
„АПОРЕА„ – ПРИЛЕП
„СИДРО„ - ПРИЛЕП
„PUB„ – ВЕЛЕС
„ZZ TOP„ – ОХРИД
„ГАЛА„ – ВИНИЦА
„ШИШКО„ – КОЧАНИ
„СЕЉАКОТ" - ГЕВГЕЛИЈА

Lineup (81)

22 partecipanti

2 interessati

Non vuoi vedere annunci? Abbonati ora

API Calls