Загрузка проигрывателя...

Отклонить

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

We’re currently migrating data (including scrobbles) to our new site and to minimise data disruption, we’ve temporarily suspended some functionality. Rest assured, we’re re-activating features one-by-one as soon as each data migration completes. Keep an eye on progress here.

Ease Of Disgust - группа из Москвы, играющая в направлениях Deathcore и Death Metal. Группа образовалась в феврале 2008 года. В активе группы 4 EP, 2 полноформатных альбома и 2 клипа.

Дискография
2009 - Ease Of Disgust - The Shell EP
2010 - Ease Of Disgust - Constructed EP
2010 - Ease Of Disgust - Chaos LP
2011 - Ease Of Disgust - Exceeding the Verge EP
2012 - Ease Of Disgust - Unleash The Beast EP
2014…

подробнее

Лучшие композиции

Популярные альбомы

Похожие исполнители

Рупор

Оставьте комментарий. Войти на Last.fm или зарегистрироваться.

Слушают сейчас

Возможности

API Calls