Carregando o player...

Descartar

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

We’re currently migrating data (including scrobbles) to our new site and to minimise data disruption, we’ve temporarily suspended some functionality. Rest assured, we’re re-activating features one-by-one as soon as each data migration completes. Keep an eye on progress here.

Saboten é uma banda de rock japonesa formada em 1999. Sua musuca foi usada como o décimo quinto e último tema final do anime Naruto.

Membros:

Vocalista: Kiyoshi (キヨシ)
Baixista: Yassoo (ヤッソー)
Baterista: Sake (サケ)

Discografia:

Albums:

HI ROCK HI (08/04/2002)
CIRCUS (サーカス) (03/11/2004)
ISLANDS (19/04/2006)
CLASSIC (02/02/2007)
GREEN HOLE (02/06/2010)
WHITE POOL (12/09/2012)
SABOTEN BEST (16/04/2014)
AFRICAN MARTENS…

leia mais

Faixas principais

Álbuns principais

Artistas parecidos

Caixa de mensagens

Deixe um comentário. Faça login na Last.fm ou inscreva-se.

O que as pessoas estão ouvindo agora

Atrações em destaque

API Calls