Carregando o player...

Descartar

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

Capa grande

Ainda não temos nenhuma wiki aqui...

Faixas parecidas

Letras

Open up your eyes
See how life time flies
Open up and let the light back in.

Neil Young - Letra de You and Me

Caixa de mensagens

Deixe um comentário. Faça login na Last.fm ou inscreva-se.

  • I love every note he wrote
  • we love you see you dresden 2014 bye
  • exactly what thedrunkenangel said. such beauty from the master that is neil young.
  • me too ♥
  • English janë njerëz shumë të çuditshme. Pra, ka një pasion të madh për lojë futbolli, por askush nuk i dominuar me të vërtetë. Të gjithë kanë çaj dhe ujë të ftohtë pas seksit. Kur është fjala për drogë është konvencionale. Ai pi si një peshk të mbajë dashur. Ai pyet veten për mungesën e zgjerimit të ndërgjegjes. Në anën e tregtisë, angleze nuk u untalented, por jo si holandez. Totali i: ajo nuk është e lehtë.
  • a great neil album or the greatest neil album?
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • my favourite
  • uta madre chingonazo este compa
  • Love this song!

API Calls