Carregando o player...

Descartar

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

We’re currently migrating data (including scrobbles) to our new site and to minimise data disruption, we’ve temporarily suspended some functionality. Rest assured, we’re re-activating features one-by-one as soon as each data migration completes. Keep an eye on progress here.

James Newton Howard (nascido em 9 de junho de 1951 em Los Angeles) é um compositor dos Estados Unidos da América de música para cinema.

Filmografia principal

* 1987 Promised Land (Terra prometida)
* 1990 Pretty Woman (Uma linda mulher)
* 1991 Dying Young (Tudo por amor)
* 1991 The Prince of Tides (O Príncipe das marés)
* 1991 Grand Canyon (Grand Canyon - Ansiedade de uma geração)
* 1993…

leia mais

Faixas principais

Álbuns principais

Artistas parecidos

Caixa de mensagens

Deixe um comentário. Faça login na Last.fm ou inscreva-se.

O que as pessoas estão ouvindo agora

Atrações em destaque

API Calls