Carregando o player...

Descartar

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

We’re currently migrating data (including scrobbles) to our new site and to minimise data disruption, we’ve temporarily suspended some functionality. Rest assured, we’re re-activating features one-by-one as soon as each data migration completes. Keep an eye on progress here.

Godhead (escrita oficialmente como gODHEAD) é uma banda americana de rock industrial formada em Washington D.C. em 1994.

Integrantes:
Jason C. Miller - vocal, guitarra
Mike Miller - guitarra
Ullrich "Method" Hepperlin - baixo, programação
Ty Smith - bateria

Discografia:
Godhead (1995)
Nothingness (1997)
Power Tool Stigmata (1998)
2000 Years of Human Error (2001)
Evolver (2003)
The Shadow Line (2006) …

leia mais

Faixas principais

Álbuns principais

Artistas parecidos

Caixa de mensagens

Deixe um comentário. Faça login na Last.fm ou inscreva-se.

O que as pessoas estão ouvindo agora

Atrações em destaque

API Calls