Carregando o player...

Descartar

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

We’re currently migrating data (including scrobbles) to our new site and to minimise data disruption, we’ve temporarily suspended some functionality. Rest assured, we’re re-activating features one-by-one as soon as each data migration completes. Keep an eye on progress here.

Game Theory foi uma banda estadunidense de rock and roll de 1981 a 1989.

Discografia

* Blaze of Glory (1981)
* Pointed Accounts of People You Know (1983)
* Distortion (1984)
* Dead Center (1984)
* Real Nighttime (1985)
* Big Shot Chronicles (1986)
* Lolita Nation (1987)
* Two Steps from the Middle Ages (1988)

Última formação:

* Scott Miller (vocais, guitarras)
* Shelley…

leia mais

Faixas principais

Álbuns principais

Artistas parecidos

Caixa de mensagens

Deixe um comentário. Faça login na Last.fm ou inscreva-se.

O que as pessoas estão ouvindo agora

Atrações em destaque

API Calls