Carregando o player...

Descartar

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

We’re currently migrating data (including scrobbles) to our new site and to minimise data disruption, we’ve temporarily suspended some functionality. Rest assured, we’re re-activating features one-by-one as soon as each data migration completes. Keep an eye on progress here.

Frank Turner é um cantautor folk/punk de Winchester, UK.

Após a dissolução da banda hardcore Million Dead em 2005, Frank embarcou a tempo inteiro numa carreira a solo.

Discografia:

2005 - Frank Turner's Demo
2007 - Campfire Punkrock
2007 - The Real Damage
2007 - Sleep Is For The Week
2008 - Love Ire & Song
2008 - The First Three Years
2009 - Poetry Of The Deed
2010 - Take to the Road: Live 2009
2010 - iTunes…

leia mais

Faixas principais

Álbuns principais

Artistas parecidos

Caixa de mensagens

Deixe um comentário. Faça login na Last.fm ou inscreva-se.

O que as pessoas estão ouvindo agora

Atrações em destaque

API Calls