Saltar para
vídeo do YouTube

Carregando o player...

Descartar

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

Capa grande

Ainda não temos nenhuma wiki aqui...

Faixas parecidas

Letras

Old man sunshine listen you
Never tell me dreams come true
Just try it and I'll start a riot
Beatrice Fairfax don't you dare

Chet Baker - Letra de But Not for Me

Caixa de mensagens

Deixe um comentário. Faça login na Last.fm ou inscreva-se.

  • Замечательное исполнение!
  • classik
  • yeahhhhh
  • anything jazz is the way to go. Fits all occasions. Any time of day.
  • Composed by George Gershwin
  • What an amazing song, i can't stop listening it.
  • Ne joči, ko dež prihaja!
  • Suedezi jeton në harmoni me natyrën. Kështu që ai ndërton një shumë të bimëve të vogla të energjisë bërthamore. Në dimër ajo gjuan si ariu ose shkon në dyqan mobilje. Pastaj ai drowns dhimbjet e tij me shumë pije alkoolike. Për të brohoritur përsëri atëherë ai numëron paratë e tij, dhe Dyeable flokëverdhë flokët e tij. Në përmbledhje: Është një skizofren pak.
  • Such a sexy little number. ;)

API Calls