Ładowanie odtwarzacza...

Usuń

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

The Black Keys to rockowo-bluesowy duet, założony w 2001 roku w Akron w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach (gitara i wokal) i Patrick Carney (perkusja).

Dyskografia:
The Big Come Up (2002)
Thickfreakness (2003)
The Moan (2004) EP
Rubber Factory (2004)
Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough (2006) EP
Magic Potion (2006)
Attack & Release (2008)
Brothers (2010)
El Camino (2011)
Turn…

dowiedz się więcej

Najpopularniejsze utwory

Najpopularniejsze albumy

Podobni wykonawcy

Shoutbox

Zostaw komentarz. Zaloguj się w Last.fm lub zarejestruj.

Osoby słuchające teraz

Aktualności

API Calls