Ładowanie odtwarzacza...

Usuń

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

We’re currently migrating data (including scrobbles) to our new site and to minimise data disruption, we’ve temporarily suspended some functionality. Rest assured, we’re re-activating features one-by-one as soon as each data migration completes. Keep an eye on progress here.

Trzyosobowy zespół założony w Nowym Jorku, w USA na początku nowego tysiąclecia. Ich muzyka ewoluowała razem z kolejnymi wydawnictwami nigdy nie podlegając jednoznacznej klasyfikacji.

Skład zespołu to urodzony w Australii Angus Andrew (wokal/gitara), Aaron Hemphill (instrumenty perkusyjne, gitara, syntezator) i Julian Gross (perkusja).

Dyskografia:
2002: They Threw Us All in a Trench and Stuck a Monument on Top
2004: They Were Wrong, So We Drowned
2006: Drum's Not Dead
2007: Liars
2010: Sisterworld
2012: WIXIW
2014: Mess

Aktualności

API Calls