Ładowanie odtwarzacza...

Usuń

As your browser speaks English, would you like to change your language to English? Or see other languages.

Krypteria to niemiecko-koreańska grupa muzyczna, utworzona w 2001r.

Członkowie:
* Ji-In Cho - wokal
* Chris Siemons - gitara
* Frank Stumvoll - bas
* S.C. Kuschnerus - perkusja

Dyskografia:
* Liberatio (2002)
* In Medias Res (2005)
* Evolution Principle EP (2006)
* Bloodangel's Cry (2007)
* My Fatal Kiss (2009)
* All Beauty Must Die (2011)

Aktualności

API Calls