Skip to
YouTube video

Loading player…

Biography

Swedish reggae/hip-hop band from the southern city Landskrona. The band is famous for their strong live acts and for singing/rapping in the Scanian dialect of southern Sweden.

Members:
* Kenneth Björklund - drums
* Johan ”Räven” Pettersson – musical keyboard and vocal
* Ivan ”General Knas” Olausson-Klatil - vocal
* Carl-Martin ”Sture Allén d.y” Vikingsson - vocal
* Lars ”Lars på bas” Thörnblom - bass guitar
* Agnes Olsson – musical keyboard and vocal
* Simon ”Don Cho” Vikokel – guitarr and vocal
* Leia ”Titti Tång” Gärtner – vocal

Discography:
* 2001 - Snapphaneklanen (singel)
* 2002 - Med anledning av
* 2002 - Rötter (singel)
* 2004 - Tändstickor för Mörkrädda
* 2005 - Resa Sig Opp
* 2005 - Upphovsmännen Till Den Skånska Raggan
* 2007 - Gör det ändå

Official homepage: http://www.svenskaakademien.just.nu/

Edit this wiki

API Calls