A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Related Tags

Стиховен Калибар а.к.а Горан Јанкуловски од Скопје започнува да се занимава со хип хоп музика уште далечната 1995 година кога ги прави првите чекори преку неколкуте демо снимки и како дел од првата група РХБ Продукција за да продолжи понатаму и со соло кариера издавајќи го првиот неофицијален демо албум ,,Поинаква димензија" кој излегува на црниот пазар 2001 година. Подоцна станува составен дел од групата Парадокс во чиј состав влегуваат Видо & Мичо од Пука козметика и го… read more

Top Tracks

Similar Artists

Top Listeners

People Listening Now

API Calls