Discover New Music

Last.fm is a music discovery service that gives you personalised recommendations based on the music you play.

Start your Last.fm profile Close window

Rafet El Roman

Tags

Everyone’s tags

More tags

Biography

Edirne, Turkey (1995 – present)

Rafet El Roman (born Rafet Yaşdut on August 25, 1968 in Edirne, Turkey) is a Turkish pop singer. He immigrated to Germany in 1975 and currently lives in Reinheim, Germany. He released his first record in 1995 Turkey.

Discography

1995 Gençliğin Gözyaşı (Tears of the Youth)
1997 En Güzel Günler Senin Olsun (The Best Day Shall Be Yours)
1999 Hayat Hüzünlü (Life is Tragic)
2001 Hanım Eli (a Flower)
2002 Aşk Nr. 5 (Love Nr.5)
2004 Sürgün (Immigrant)

2005 Kalbimin Sultanı (The Sultan of my Heart)
2006 Gönül Yarasi (Love Scar)
2008 Bir Roman Gibi (Like A Novel)

Videos

Top Albums

Listening Trend

24,098listeners all time
337,170scrobbles all time
Recent listeners trend:

Start scrobbling and track your listening history

Last.fm users scrobble the music they play in iTunes, Spotify, Rdio and over 200 other music players.

Create a Last.fm profile

Shoutbox

Leave a comment. Log in to Last.fm or sign up.
  • Sibel_Askkolik

    Kalbine Sürgün Feat. Ezo boyle guzel sarki yok

    5 Nov 2013 Reply
  • zuzik-n-co

    Direniyorum-очень хорошие чувства и воспоминания .......

    19 Jan 2012 Reply
  • power149

    Rafet'ten yeni albüm 'Sevgiye Zaman Ver' ! http://www.kaanalay.net/2011/04/rafet-el-roman-sevgiye-zaman-veriyor.html

    21 Apr 2011 Reply
  • funtomas76

    I don't understand the lyrics, but this song makes me feel good. :-)

    2 Jan 2011 Reply
  • flygny

    sorma neden?

    18 Dec 2010 Reply
  • MervKnusperkeks

    seviyorum deli gibi ölümüne lalala <3

    20 Oct 2010 Reply
  • Bailabaila31

    çok güzel

    8 Sep 2010 Reply
  • ElrosAmandil

    benzer şarkıcılara bakılmamalı ultra saçma şeyler var türkiye de bence markalaşmış bir ses özgün şarkıları ve şarkı yapısıyla vazgeçilmezim.

    23 Aug 2010 Reply
  • tcm64

    burcu güneş le düet yaptığı son mektup şarkısı enfes [3]

    23 Jul 2010 Reply
  • harkleroad

    AQ ÇİNGENİ!

    27 Jun 2010 Reply
  • evychampange

    Like the music, don't know this artist, I rate him 6, his voice is nice

    22 May 2010 Reply
  • prometheus66

    o yazıyı yazan, okan bayülgen denen tutturduğunu sandığı espriyi 15 sene boyunca yapmaya devam eden kişinin genç bir hayranıdır olsa olsa. o okan ki yapacak hiçbirşey bulamayınca ilki tuttuğu için 90lar konspetli programı üstünden bir sene geçmeden tekrar yapmıştır. o yazıyı yazanla okan bayülgen'in zihniyeti çok da farklı değildir.

    29 Apr 2010 Reply
  • ninelives-9

    o yazıyı yazan okan bayülgen denen medya maymunun en az 15 sene önce yaptığı programın en az 3 yaşındayken sıkı takipçisi olmalı.

    28 Apr 2010 Reply
  • prometheus66

    okan bayülgenin en az 15 sene önce yaptığı klip incelemesinden ekmek yemeye çalışmayalım gençler.

    22 Apr 2010 Reply
  • ninelives-9

    http://www.youtube.com/watch?v=BSER5avBOMQ Bu heriften iyi gitar çalan biri daha tanımıyorum. Üstad seviyeyi öyle yukarı çekmiş ki yaklaşmak mümkün değil bundan sonra. Öyle bir virtozite ki gitarını tersten kullanıyor üstad. Hele o gitar tutuşu,duruşu,eliyle yaptığı müzik bittikten sonra bile durmak bilmeyen o bıdıbıdıbdı hareketi, sen çok yaşa rafet. Liriklere hiç girmek bile istemiyorum, öyle bir şahane öyle bir şahane. tek diyeceğim A memo burası NEV(evet yazıldığı gibi söylüyo)york amerika. Önünde saygıyla eğliyorum üstad bana 1 haftar karın sancıları verdiğin için.

    10 Apr 2010 Reply
  • Lucky_rich

    I love his musics

    4 Apr 2010 Reply
  • prometheus66

    cihad2 yanlı yerde takılıyon. adamı sinir etme.

    1 Apr 2010 Reply
  • cihad2

    esselamu aleykum NiHAT HATiPOGLU YÜZLERCE DiNi SOHBETLERi DiNLE iNDiR http://errahman.de/nihat-hatipoglu-dini-sohbetler-ozel.htm Binlerce islami video ve mp3 http://errahman.de QURAN 21 Dilde Mp3 http://mp3quran.ch.vu

    6 Dec 2009 Reply
  • GUTI_4ever

    3684 plays in my library

    25 Oct 2009 Reply
  • JeckelHyde

    Is he a kurd ?

    18 Oct 2009 Reply
  • All 61 shouts

Top Listeners