Skip to
YouTube video

Loading player…

Biography

1) 2012 m. talentų konkurse "X Faktorius" susiformavusi hip-hop'o grupė.
2) RSP (アールエスピー) stands for REAL STREET PERFORMANCE and is a Japanese Hip-Hop/R&B Dance group, signed with the label Sony Music Entertainment. The group was formed through an audition project by Sony Music and Yomuri Television called REAL STREET PROJECT, and is formed by vocalists Ai & Saki, and dancers Tomo, Eri, Hiromu & Yui.

3) Patrick Bottolfsen (født 14. november 1984), mest kjent under artistnavnet RSP, er en norsk rapper fra Harstad. RSP er medlem i rap-gruppen Kompani 69 fra samme sted. Han er kjent for sin intensive stil, og lett gjenkjennelige stemmebruk, samt en noe mørk tematikk på mange av låtene. Han er også kjent for sitt samarbeid med andre norske rap-artister som Karpe Diem og Joddski og en rekke andre. RSP har også deltatt i «Bakgården» i Harstad.

Bottolfsen rappet i TV2's promoteringslåt for Tippeligaen 2011 "Vinnersjel", hvor også fiolinist Ingrid Mehus medvirket.

Diskografi:
Kompani 69
Trick Shot (2004)
Stille før stormen (2006)
Blomster/Krættur EP (2007)
Hunddaga (2009)

Takeover Inc.
Takeover Mixtape (2004)

Edit this wiki

API Calls