Skip to
YouTube video

Loading player…

Related Tags

Project Pop is the second generation of Bandung-based Indonesian musical comedy troupe, Padhyangan. Comprised of Oddie, Gummi, Yossi, Udjo, Oon and sole female member Tika, Project Pop has already released several successful albums. While their Padhyangan successors did parodies of popular songs much in the same way Weird Al Yankovic does, Project Pop writes original comedy tunes, with varying levels of success.

Their most successful album to date has been 2005's "Pop Circus", which featured the hit "Jangan Ganggu Banci"… read more

Top Tracks

Top Albums

Similar Artists

Shoutbox

Leave a comment. Log in to Last.fm or sign up.

  • Avatar for equizmail
    lagu barunya keren abis apalagi yg bdg40 , 2 jempol sent
  • Avatar for knoxvillee
    Ingatlah Hari Ini: soundtrack buat semua perpisahan ever [2]
  • Avatar for peys032
    kalo bikin kabaret pasti pake lagu project pop :)
  • Avatar for dragonity
    LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND! LEGEND!
  • Avatar for Xcornelia
    Ingatlah Hari Ini: soundtrack buat semua perpisahan ever
  • Avatar for deviiil41
    makasi buat mosh-up yang asyik tadi siang!! datang lagi yaa ke padang... aseli nih kepala sakit d ajak angguk2-geleng2, hihihii....
  • Avatar for sabiqqool
    LAMA-LAMA BAND INI GA LUCU LAGI..... <--- kamu aja yang ngga punya taste hihihi
  • Avatar for Caravanheart
    Over here, over there, whoever and everywhere. Even Justin Bieber makan hamburger hello sir, hello girl, yang kurus dan yang bunder kalau lagi laper makan hamburger.
  • Avatar for ariezzo
    bau bau lu bau ketek hahaha
  • Avatar for alikicikikik
    i wanna be boyband~ hahaha [2]

API Calls