Climb Ev'ry Mountain (2:17)

Cover of The Sound Of Music

From The Sound Of Music and 12 other releases

Know something about this track?
Help build Last.fm by adding it to the wiki for this track.

Tags

Everyone’s tags

More tags

Play with Spotify

Is this the wrong video for this track? Suggest a better video

Flag video

Albums featuring this track (13)

Similar Tracks

  Track   Duration Listeners
Chorus and Orchestra - Climb Ev'ry Mountain (reprise) 1:20 5,235
Julie Andrews - I Have Confidence 3:27 19,076
Orchestra - Finale 0:38 7,868
Julie Andrews - My Favorite Things 2:19 48,852
Evadne Baker;Anna Lee;Portia Nelson;Marni Nixon - Maria 3:18 4,107
Charmian Carr;Bill Lee - Edelweiss 2:17 1,914

Listening Trend

11,229listeners all time
29,255scrobbles all time
Recent listeners trend:

Explore more

Shoutbox

Leave a comment. Log in to Last.fm or sign up.
 • abunono

  Arabe është një njeri shumë mikpritës. Kur ju i përmbushni në shkretëtirën Sahara në një djalë, ai do të argëtojnë fantastike. Në natën, kur hëna shkëlqen ndritshme, yjet shkëlqejnë, dhe Fatima tij është larg, Youssuf ndjehet shumë i vetmuar. Pastaj ai shtrihet si deveja e tij të preferuar. Përfundim: arabe është e përulur dhe e do natyrën.

  21 Aug 2012 Reply
 • Portia2002

  An all time great from a super musical. I am not so certain about this particular version though

  15 Mar 2011 Reply
 • CatherineKing

  Superb!!!

  21 Jul 2010 Reply
 • towngirl

  So stirring!

  5 Jun 2010 Reply
 • wwhelpup

  Das Original!!

  8 May 2010 Reply
 • Schomch

  I love this song so much, its my favourite song in the sound of music :)

  22 Mar 2010 Reply
 • joakim1066

  thank´s

  25 Mar 2009 Reply
 • 0anna0

  :)

  21 Jan 2009 Reply

Top Listeners