Skip to
YouTube video

Loading player…

Biography

Moon Of Soul was a band with avantgarde lyrics, from 1996 to 2007, formed in Kisvárda, Hungary.

The band reformed in 2010.

Lineup:
Gábor Csernyánszky - vocals, guitar
Tamás Csernyánszky - guitar
Ferenc Gróza - bass
Tamás Pongó - drums
János Marozsán - synth
József Ádám Balogh - drums

Discography:
1998 Világfölötti mozdulat
1999 Hang-alkony-menedék
2001 Égforrás
2003 Titokszülő
2007 Ébredés

http://www.moonofsoul.com

Edit this wiki

API Calls