A new version of Last.fm is available, to keep everything running smoothly, please reload the site.

Related Tags

„Ласт експедишн“ беа активни во текот на осумдесеттите и деведесеттите години од минатиот век. По осамостојувањето на Република Македонија, тие беа дел од новиот музички бран кој ја одбележа сцената со добро познатите „Шефе“ и „Ќелав дабар“. Во својата кариера издадоа три студиски и еден концертен албум: „Интро“ (1993), „Изгубени ликови“ (1994), „Бокс“ (1997) и „Лајв А1“ (2001).

Top Tracks

Don't want to see ads? Subscribe now

Top Albums

Similar Artists

Don't want to see ads? Subscribe now

Top Listeners

People Listening Now

API Calls