Discover New Music

Last.fm is a music discovery service that gives you personalised recommendations based on the music you play.

Start your Last.fm profile Close window

Kowalsky Meg a Vega

Tags

Everyone’s tags

More tags

Biography

Kowalsky meg a Vega is a hungarian pop/rock/groove quartett, originally founded in 1999, members are: Kowalsky (vocals, lyrics, also member of Black-Out and Mantra), Juhász Rob (guitar, vocals), Újvári Petya (drums, sampler), Szórád “Jimmy” Csaba (bass, vocals)

Discography:
2003 - Pimasz grimasz
2005 - Vegasztár - Második pimaszság
2006 - Forradalom Rt
2008 - Szemenszedett Igazság
2010 - 5 csillagos

Videos

Top Albums

Events

Add event

Listening Trend

8,430listeners all time
236,866scrobbles all time
Recent listeners trend:

Start scrobbling and track your listening history

Last.fm users scrobble the music they play in iTunes, Spotify, Rdio and over 200 other music players.

Create a Last.fm profile

Shoutbox

Leave a comment. Log in to Last.fm or sign up.
  • bekesi92

    öhm ... már nem azért de Kowi mikor volt brutális underground zene? :D mindig is sokan szerették. Majd ha olyan lesz, mint JB (semmi tehetség, sztárolás ezerrel) akkor szólj :D

    14 Mar 2013 Reply
  • tyuklepes

    "Populáris fos" ... érdekes, 2 zene van most a zenegépemben: Silent Civilian és új Kowalsky ... zeneileg semmi köze egymáshoz, mégis elférnek egymás mellett. Miért? Mert mindkettő jó. És ez a zene lényege, hogy jó legyen ...

    19 Sep 2010 Reply
  • kocsmy

    "populáris fos lett. bocs kowa, ez van. " szoval csinalt egy olyan albumot ami popularis, ergo tobb embernek tetszik, osszessegeben nepszerubb. nem ertem hol a gond.

    2 Sep 2009 Reply
  • domi15

    a 3.egyáltalán nem rossz, van rajta néhány marhajó szám, de vhogy tényleg nincs meg benne vmi..nemtom miért.. tipikus kowamegavega, csak talán túl populáris, lehet..de azért ezek ser osszak, csak nincs bennük semmi új.(leszámítva pár jószámot)

    16 May 2009 Reply
  • bachterman

    and-ras: ezek szerint nem csak én látom így. az első kettő tuti dúdolós, a harmadik is remek, de a negyedik? populáris fos lett. bocs kowa, ez van.

    25 Nov 2008 Reply
  • domi15

    Positive vibration...:))

    27 Jun 2008 Reply
  • VortexDragon36

    Awesome band.

    10 Jan 2008 Reply
  • LeeFH

    á ez a .gif animáció irtó idegesítő, mint zenekar fotó..

    5 Sep 2007 Reply

Top Listeners

Email Newsletter

Universal Music Group Get exclusive tour, release & promotion updates on Kowalsky Meg a Vega from Universal Music.