Discover New Music

Last.fm is a music discovery service that gives you personalised recommendations based on the music you play.

Start your Last.fm profile Close window

Kang Ibing

Tags

Everyone’s tags

More tags

Biography

Raden Aang Kusmayatna Kusumadinata, lahir di Sumedang, Jawa Barat, 20 Juni 1946, atau lebih dikenal dengan nama Kang Ibing adalah pelawak Indonesia yang tergabung dengan grup lawak De’Kabayan yang terdiri antara lain Aom Kusman dan Suryana Fatah. Pelawak ini juga aktif dalam kesenian Sunda.

Filmografi

* Si Kabayan (1975)
* Ateng The Godfather (1976)
* Bang Kojak (1977)
* Si Kabayan Dan Gadis Kota (1989)
* Boss Carmad (1990)
* Komar Si Glen Kemon Mudik (1990)
* Warisan Terlarang (1990)

* Di Sana Senang Di Sini Senang (1990)

Listening Trend

Sorry, there was a problem fetching these charts. Please try again in a few minutes.

Start scrobbling and track your listening history

Last.fm users scrobble the music they play in iTunes, Spotify, Rdio and over 200 other music players.

Create a Last.fm profile

Shoutbox

Leave a comment. Log in to Last.fm or sign up.

Top Listeners