Skip to
YouTube video

Loading player…

Biography

KFT was founded in 1981 in Hungary, KFT (Korlátolt Felelősségű Társaság - "Ltd." in English) is the first true band of Hungary, they had immense popularity in the '80-s, writing hit songs like Bábu vagy, Afrika, Bál az Operaházban, Balatoni nyár, all became cult classics in Hungary. Their songs have a strange, abstract lyrics, thanks to lead vocalist András Laár and keyboardist Tibor Bornai.

Members are: Tibor Bornai (piano, vocal), András Laár (guitar, vocal), Miklós Lengyelfi II.(bass, vocal), András Márton (drums, vocal).

Discography

1982 – Macska az úton
1983 – Üzenet a liftből / A fodrász
1984 – Bál az Operában
1986 – Siker, pénz, nők, csillogás
1987 – Ég és Föld
1988 – Édes élet
1990 – A nagy alakítás
2000 – Éljen a szerelem (Mohai Tamással)
2003 – Higiénikus ember
2006 – Nem csupa angyal
2008 – A bábu visszavág

www.kft.hu

Edit this wiki

API Calls